Velomotion: Tidningen för tester, teknik, råd och nyheter om cyklar och elcyklar

Velomotion är din digitala tidning för allt som har med cyklar och e-cyklar att göra: redaktionellt och journalistiskt oberoende och alltid uppdaterat, vårt team av erfarna cykelredaktörer rapporterar om de senaste cyklarna, tillbehören, nyheterna och trenderna samt allt som cyklister är i dag ett favorittransportmedel.

Velomotion testar dagligen cyklar, elcyklar och tillbehör

En ny elcykelkörning från Bosch? En ny mountainbike-drivlina från Shimano? Hundraprocentigt återvunna däck från Schwalbe? En ny katalog över böter för cyklister? På www.velomotion.de du får veta först. Alla testade cyklar eller produkter testas utförligt i praktiken av våra redaktörer och erfarenheterna delas ärligt med läsarna. Omkring 30.000 XNUMX läsare (källa: Google Analytics) besöker Velomotion.de varje dag för att läsa omfattande praktiska tester, produktnyheter, guider och rapporter från professionell cykling. Speciellt cykelsportens monument, som Giro d'Italia, Tour de France eller klassiker som Paris-Roubaix, presenteras på Velomotion av vårt kompetenta team av experter med stor specialistkunskap och analyseras efter loppet.

Velomotion även på Youtube

Den starka YouTube-kanalen Velomotion med runt 20.000 XNUMX prenumeranter kommer med nya och mycket omfattande videos varje vecka. Oavsett om det är laboratorieanalyser av alla vanliga e-cykelkörningar, praktiska tester av nya MTB:ar på de mest krävande stigarna eller nya racercyklar med professionell expertis - videor från Velomotion värderas högt av alla tittare.

Systerkanalen Gravity Magazine

För alla som vill låta det slita på djuptrampade däck, speciellt i nedförsbacke, eller bara gillar att se andra kasta sig nerför bergen bör ta en titt på www.gravity-magazine.de och kasta den tillhörande Youtube-kanalen.